Merkezimizde 2023 Yılı HAP Saha Uygulama Tatbikatı Yapıldı

Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde, Afet ve Acil durumlarda hazırlıklı olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Deprem ve Tahliye” konulu 2023 yılı Hastane Afet Planı (HAP) Fonksiyonel saha tatbikatı gerçekleştirildi.

2023 HAP.jpg

Hastane Afet Planı (HAP)’na göre düzenlenen tatbikatta deprem ve tahliye esnasında Merkezimiz Olay Yönetim Ekibi, Acil Durum Ekipleri ve çalışanlarımızın görevleri, acil durumda yapılması gerekenler ele alındı. Tatbikatımız HAP Başkanı (yedek) Dt. Gönül YILDIRIM başkanlığında, Başhekim Dt.Erden YÖRÜTEN, Olay Yönetim Ekibi ve İl Sağlık Müdürlüğü gözetmenlerinin katılımı ile birlikte yürütüldü. Afet ve acil durumlara en sistemli, hızlı ve güvenli şekilde müdahale edebilmek için nasıl organize olunacağı üzerinde durularak genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

• 2023 HAP 1.jpg
  • 2023 HAP2.jpg